Wij stellen ons voor

Mijn naam is André Ottens, ons bedrijf is sinds 2011 in Peize gevestigd.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten klussen: badkamer, toiletten, keukens, garage´s, verbouw en renovatiewerkzaamheden.

Wij geven 10 jaar projectgarantie op waterdichtheid van uw badkamer en platte daken.

Ons bedrijf werkt met een laag btw. tarief.

Donian montage Peize is aangesloten bij een landelijke brancheorganisatie genaamd Vlok. Op het Internet kunt u meer informatie over Vlok vinden. Doordat Donian montage Peize is aangesloten bij de Vlok bent u verzekerd van klusgarantie, zodat u als klant meer zekerheid heeft voor een goed uitgevoerde klus, dit is zeker niet standaard bij overige vakmensen.

Ga nu naar onze online winkel en maak je eigen ontwerp.
Online webwinkel

Wij repareren vakkundig uw aardbeving schade.

Wij reinigen zowel uw schoorsteen- als rookgaskanalen. Ook kunnen wij uw loszittende nokvorsten en dakpannen weer vastzetten, en uw goten reinigen.


Ook leveren en monteren wij voor bedrijven en particulieren railsystemen voor gordijnen, schilderijen, lamellen en raamdecoratie. Wij leggen vakkundig en zorgeloos uw laminaatvloeren.

Erkend Montagepartner van VELUX.

Wij renoveren en installeren uw badkamer en kunnen verdere klussen in en om het huis verrichten. Vraag naar de mogelijkheden.

Mocht u zelf nog vragen hebben of advies wensen, dan kunt u mij André Ottens telefonisch bereiken onder het nummer 050-3641551 / 06-51803236

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.