Montage, Verbouw- en Renovatiewerkzaamheden

Als u een gecertificeerd klusbedrijf inhuurt, bent u ervan verzekerd dat onze tegels en tegellijmsystemen op een vakkundige wijze worden aangebracht. Daaron geven wij 10 jaar projectgarantie op waterdichtheid van uw badkamer.

Donian Montage Peize heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het inbouwen van Velux dakvensters en het Velux volgens de daarvoor geldende voorschriften.
Ook leveren en monteren wij SOLAR systeem volgens de daarvoor geldende voorschriften.
Het productprogramma bestaat uit daglichtsystemen, zolderramen en dakvensters. Daarnaast levert ons bedrijf raamdecoratie, zonwering, rolluiken, installatieproducten, elektrische bedieningssystemen en zonnepanelen voor op het dak.

Wij monteren diverse railsystemen en raamdecoraties voor bedrijven en particulieren. Uw verduisteringsgordijnen, in-betweens, rolgordijnen, vouwgordijnen en plissé worden door ons zelf vakkundig gemonteerd.

Wij komen graag uw laminaatvloer leggen en kunnen deze ook eventueel leveren.

Voordat we een exacte prijs kunnen bepalen willen we graag, samen met u, uw wensen en de situatie bekijken en doorspreken. Hiervoor komen we bij u langs en geven u professioneel advies op maat. Voor het leggen wordt door ons persoonlijk een vochtmeting gedaan. Wij egaliseren ook hout- en betonvloeren.

De kwaliteitsvloeren van Cleanfloor leveren wij vanaf € 13,95 per m2; met 20 jaar garantie.
Een laminaatvloer leggen wij vanaf € 5,50 per m2;, wij leveren en leggen eventueel ook met ondervloer en plinten.

Wij renoveren en installeren uw badkamer en kunnen verdere klussen in en om het huis verichten. Vraag naar de mogelijkheden.

Kortom zorgeloos en professioneel monteren en leggen wij de diverse interieurproducten.

Mocht u zelf nog vragen hebben of advies wensen, dan kunt u mij André Ottens telefonisch bereiken onder het nummer 050-3641551 / 06-51803236

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met ons op.